dag visvrienden,
heb laatst een behoorlijk grote krab gevangen, en eigenlijk zet ik die altijd terug, omdat ik niet weet hoe je die klaar kunt maken.
kan mij iemand vertellen hoe dat moet, en moet je die levend houden tot thuis, net als een kreeft?
zou het graag eens willen proberen, dus hoor het graag!
groetjes, marcel 1013
krab
-
- Berichten: 2
- Lid geworden op: do okt 25, 2007 3:34 pm
Hoi Marcel en andere vismakkers
het beste is altijd de krab levend houden tot je ze gaat koken (gewoon bewaren in een emmer of zo het zijn immers taaie beestjes).
Ik persoonlijk breng ruim wat water aan de kook gekruid met peper en zout en als het water kookt de krab er aan toevoegen (kop eerst voor het menselijk doden).De Krab heeft niet lang nodig om te garen.
Ik denk dat wanneer je zou willen er gerust een kruidentuiltje zou kunnen
bijdoen maar persoonlijk vind ik de natuurlijke smaak het lekkerst.
Veel succes en smakelijk GRTS Stanny
het beste is altijd de krab levend houden tot je ze gaat koken (gewoon bewaren in een emmer of zo het zijn immers taaie beestjes).
Ik persoonlijk breng ruim wat water aan de kook gekruid met peper en zout en als het water kookt de krab er aan toevoegen (kop eerst voor het menselijk doden).De Krab heeft niet lang nodig om te garen.
Ik denk dat wanneer je zou willen er gerust een kruidentuiltje zou kunnen
bijdoen maar persoonlijk vind ik de natuurlijke smaak het lekkerst.
Veel succes en smakelijk GRTS Stanny
-
- Berichten: 631
- Lid geworden op: do okt 25, 2007 7:29 am
-
- Berichten: 2
- Lid geworden op: do okt 25, 2007 3:34 pm
-
- Berichten: 3
- Lid geworden op: vr okt 26, 2007 8:11 am