Juniorcup 2017

Juniorcup 2017

Zaterdag 3 juni 2017
Viswedstrijd vanaf Neeltje Jans
voor een Deltavisser met een min-16-jarige

Aanvang van de wedstrijd is om 08.45 uur, einde wedstrijd 15.30 uur (binnen de pieren van de haven zijn). Informatie over het al dan niet doorgaan van de wedstrijd kunt u de dag voor de geplande wedstrijd vanaf 12.45 uur terug vinden op onze website. Deelname is gratis.

Bij onze eerste poging om de Juniorcup te organiseren, waren er slechts 6 aanmeldingen. Het weer besliste dat het niet door kon gaan, daarom proberen we nog een keer. Kom op beste Deltavissers, je kent vast wel een buurjongen of -meisje, een neefje, nichtje of kleinkind die je een reuzenplezier doet met een dagje zeevissen. Daarbij valt er voor het jeugdig geweld achteraf nog wat lekkers te smikkelen en krijgen ze een heuse drone mee naar huis. Wat wil je nog meer?!... Laat onze wedstrijdcommissarissen niet voor 2 man en een paardenkop het hele circus organiseren, maar doe mee en meld je aan!

Meld u a.u.b. TIJDIG bij voorkeur per e-mail aan via het wedstrijdadres:
wedstrijden@deltavissers.nl
Indien u niet kan mailen, kan er ook telefonisch aangemeld worden bij de wedstrijdcommissarissen:

Ger van Lit
telefoon: +31 (0)76 571 22 10
Bij geen gehoor: +31 (0)622 395 766

Marcel Brevé
telefoon: +31 (0)187 - 493 6 13
(tussen 18.30u en 20.30 uur)

HULP BIJ HET TRAILEREN

Aangezien we met soms erg jonge kinderen het water op gaan deze dag, is hulp bij het traileren welkom. Verzoek aan de deelnemers om elkaar te helpen bij dit karwei zodat we allemaal schadevrij en veilig het water in en uit kunnen. Een vrijwillige hand is uiteraard ook welkom!

Deel dit bericht op sociale media Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

You may also like...