Winnaars 9e Zeeuwse Jeugdvisdag bekend

Winnaars 9e Zeeuwse Jeugdvisdag bekend

De kogel is door de kerk, de teerling is geworpen... Dit zijn de 40 gelukkigen die op Pinkstermaandag 5 juni a.s. met ons een dag op zee gaan vissen:

Alexandra Creve • Annelien Stefens • Arne Vanhulle • Bas Nefs • Bjarne van der Plas • Botho De Winter • Bram De Waele • Britt Kalle • Carolien Bakker • Charissa Vaandrager • Clement Storm • Diede van der Wal • Donny Leupe • Fleur de Vries • Fleurtje Creve • Gijs van Gaans • Jacky Verschuure • Jari Smits • Joppe van Roekel • Jord Hoek • Kyan Adriaansen • Lester Buitenhuis • Marien van Geel • Maurits Lighthart • Pieter van den Broek • Quintin Verbeeck • Rick Rota • Ricky Olensen • Rik Boschmans • Robbe van Gink • Robin Lambregtse • Ruben Nuyes • Sem Happel • Sine De Bruyne • Stefan Smit • Stijn Kalverboer • Thijmen Ligthart • Tino Ocke • Tobias Van Meel • Tom Lauwereins

Alle winnaars krijgen van ons een e-mail met de bevestiging dat ze gewonnen hebben. Bij die mail zal eveneens een toelatingsformulier zitten wat door een van de ouders volledig ingevuld en ondertekend teruggestuurd dient te worden. Details over het al of niet doorgaan van deze dag volgen in het Pinksterweekend. We zijn afhankelijk van het weer om hier een beslissing in te kunnen nemen. Zodra we beslist hebben, positief of negatief, krijgen jullie weer een mail op het opgegeven adres. Gaat het door, dan staan daar alle details in die je nodig hebt.

Als je alvast in de stemming wil komen, kijk dan even naar onderstaand filmpje van vorige editie. Tot binnenkort!

Deel dit bericht op sociale media Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

You may also like...