NOORWEGEN

Sportvis- en gezinsvakantie
Noord Trondelag

Bent u op zoek naar een uitdaging? Stop met zoeken, wij kunnen aan al uw wensen voldoen. Wij hebben voor u min. 15 prachtige accomodaties aan of nabij het water in de provincie Noord-Trondelag. Super locaties voor fjord-, rivier- en meervisserij.  Alle accomodaties zijn volledig uitgerust an van alle gemakken voorzien.

Fjordvissen

Wij zijn in het bezit van diverse boten voorzien van alle apparatuur en motoren vanaf 40 tot 80 PK. Indien gewenst begeleiding en hengels te huur!

zalm vissen

In de maanden augustus en september vissen wij op zalm en zeeforel op de rivier. Wij verzorgen uw visdag, compleet met vergunningen en begeleiding en indien gewenst, zijn er vlieghengels te huur.

Forel vissen

Wanneer het weer het niet toelaat, hebben we een prachtig alternatief. Vissen op de vele meren om ons heen, waarvan meerdere privé. Daar vissen we op forel vanuit een kano of bootje. Forel laat zich geod vangen met wormen en spinners. Ook zeer geschikt voor kinderen, groot en klein.

Begeleiding reis, vliegen incl., huurauto, overtochten ferry op basis van eigen vervoer. Volledige verzorging op basis van volpension (excl. alcoholische dranken). Verhuur van hengels en kunstaas, indien gewenst ook laarzen en vispakken. Begeleiding tijdens de vistrips in fjorden c.q. binnenwateren.