dag visvrienden,
heeft er iemand ervaring met een trailerhelling in duinkerken?
ik heb een mooie gezien op google earth (51.02.27 N- 02.22.41 O), maar heb ook iets gehoord dat er wel een helling ligt, maar dat die niet te gebruiken zou zijn bij laag water, en ik weet niet of dat deze is.
ik zou er eens willen gaan vissen, maar had eerst graag wat info ( glad, steil, kosten , laag water?)voordat ik aan deze lange reis begin..( 3 uur enkele reis)
hoor het graag!
grts, marcel d.1013
p.s. rob, je boot verkoop je niet zomaar, STERKTE met je gezondheid!
trailerhelling duinkerken , frankrijk
-
- Berichten: 631
- Lid geworden op: do okt 25, 2007 7:29 am
-
- Berichten: 553
- Lid geworden op: vr okt 26, 2007 8:08 am
niet bij laag water
Hallo Marcel,
de helling in Duinkerken is goed trailerbaar maar je kan er niet terecht 2 uur voor en na laag (ongeveer);
effe oppassen in Frankrijk : je mag maximaal 10 stuks gul aan boord hebben met 2 man aan boord (en max 12 stuks met meer dan 2 personen aan boord) en ELKE vis (makreel/zeebaars/gul) moet ontdaan zijn van ingewanden en de bovenste staartvin moet er afgeknipt zijn.
succes
de helling in Duinkerken is goed trailerbaar maar je kan er niet terecht 2 uur voor en na laag (ongeveer);
effe oppassen in Frankrijk : je mag maximaal 10 stuks gul aan boord hebben met 2 man aan boord (en max 12 stuks met meer dan 2 personen aan boord) en ELKE vis (makreel/zeebaars/gul) moet ontdaan zijn van ingewanden en de bovenste staartvin moet er afgeknipt zijn.
succes
-
- Berichten: 631
- Lid geworden op: do okt 25, 2007 7:29 am
-
- Berichten: 553
- Lid geworden op: vr okt 26, 2007 8:08 am
geen bag limit op zeebaars
klopt Marcel; op zeebaars staat (nog) geen baglimit noch quota voor beroep of sport in Frankrijk
-
- Berichten: 125
- Lid geworden op: wo apr 02, 2008 8:57 am
-
- Berichten: 631
- Lid geworden op: do okt 25, 2007 7:29 am
dag nat,
dat doen ze om de zwarte handel tegen te gaan.
als een restaurant een zeebaars met afgeknipte staart zou serveren, zou een controleur weten dat het een zwart ingekochte zeebaars betreft, en kunnen ze bekeuring geven.
de beroeps hoeven de staarten dus niet af te knippen, en de ingewanden is me eigenlijk ook niet duidelijk.
grts, marcel d.1013
dat doen ze om de zwarte handel tegen te gaan.
als een restaurant een zeebaars met afgeknipte staart zou serveren, zou een controleur weten dat het een zwart ingekochte zeebaars betreft, en kunnen ze bekeuring geven.
de beroeps hoeven de staarten dus niet af te knippen, en de ingewanden is me eigenlijk ook niet duidelijk.
grts, marcel d.1013
-
- Berichten: 125
- Lid geworden op: wo apr 02, 2008 8:57 am