Pagina 1 van 1

Conserveren kabeljauw

Geplaatst: do mar 05, 2009 3:58 pm
door Ton Paantjens
Ik wil de tijdens mijn vakantie gevangen kabeljauw bewaren in zout. Ik heb eens ergens een recept gelezen dat ongeveer als volgt luidde:
Kabeljauwfilets in een vat leggen en hier droog zout overheen strooien.
Filets en zout kunnen steeds worden bijgevuld zolang de verhouding vis/zout maar juist is.
De vis komt vanzelf onder zijn eigen vocht te staan en kan bij kamertemperatuur worden bewaard.
Verhouding vis /zout: 1 kg filet en 250 gram zout.
Vis voor gebruik natuulijk ontzouten.
Vraag: wie heeft hierme ervaring ?.
Is de hierboven vermelde methode en het recept juist?.
Hoe lang is de vis houdbaar?.
[/b]

Geplaatst: vr mar 06, 2009 9:08 pm
door Dennis Schmitt
Hoi Ton,

Ben jij toevallig dezelfde ton die vroeger op de camping in renesse stond met een stacaravan?

Groeten,
Dennis

Geplaatst: zo mar 08, 2009 11:51 am
door Ton Paantjens
Dennis Schmitt schreef:Hoi Ton,

Ben jij toevallig dezelfde ton die vroeger op de camping in renesse stond met een stacaravan?

Groeten,

Dennis
Hoi Dennis, dat klopt! Ben jij toevallig de zoon van Ed??
Als dat klopt dan stuur me je mailadres
Groeten Ton

Geplaatst: zo mar 08, 2009 8:06 pm
door Dennis Schmitt
Hoi Ton,

Ik ben inderdaad de zoon van Ed.

Mijn emailadres is: dsd@chello.nl


Groet,
Dennis

Geplaatst: vr mar 27, 2009 8:23 pm
door Dennis Schmitt
Hoi Ton,

Mijn mailadres is d.schmitt@chello.nl

Groeten,
Dennis