Deltavisserskleding 2023

Kleding met geborduurd verenigingslogo

De vraag bestond al langer, het idee ook: nieuwe verenigingskleding. In tegenstelling tot 25 jaar geleden, beschikken we niet meer over de mogelijkheid om grote hoeveelheden te stockeren. Bovendien levert het in stock nemen altijd restpartijen op die niet verkocht worden en dan via allerlei kanalen, events, loterijen de deur uit moeten. De bezorging van de kleding moest dus vanuit de leverancier gebeuren, rechtstreeks aan onze leden. Het leek ons ook mooier om deze keer voor een borduring te kiezen in plaats van te gaan bedrukken. Voor bedrukking heb je grotere hoeveelheden nodig. Transferts zouden hiervoor een oplossing kunnen zijn, maar die overleven niet zo lang in de was.

Het heeft even geduurd eer dat rond was, maar nu kunnen we jullie een nieuwe kledinglijn aanbieden met meer keuze dan ooit te voren. T-shirts in 8 verschillende kleuren, polo’s in 8 verschillende kleuren, bodywarmers in 2 kleuren, fleece truien in 3 kleuren en fleece vesten in 6 kleuren. We hebben er ook voor gezorgd dat de kleur van het garen voor de borduring aangepast wordt aan de kleur van het kledingstuk waarop geborduurd zal worden. Zo zal op de lichte kleding (geel en wit) het bootje zwart uitgevoerd worden, op de rode kleding is het logo volledig wit en op alle andere kleding zal het bootje wit zijn. Op deze manier “verzuipt” de borduring niet in de achtergrond.

Elonsa Borduuratelier gaat de kleding én de volledige afhandeling, inclusief betaling en versturen per bestelling verzorgen. Ook al wil je enkel maar één enkel T-shirt, dat kan perfect, geen probleem.

T-shirt

T-shirt van degelijke kwaliteit met geborduurd logo (190 gr/m²)
Verkrijgbaar in de maten:
 XS – S – M – L – XL t/m 8XL

Kleuren: grijs, navy, zwart, groen, rood, royal blue, geel en wit

Prijs: € 21,20 incl. btw,
excl. verzendkosten

FLEECE SWEATER

Fleece sweater met geborduurd logo
Korte rits en 2 zakken met rits
Verkrijgbaar in de maten XS – S – M – L en XL t/m 8XL
Kleuren: grijs, navy en zwart
Prijs: € 44,20 incl btw
excl. verzendkosten

FLEECE VEST

Fleece vest met geborduurd logo.
Lange rits en 2 zakken met rits

Verkrijgbaar in de maten XS – S – M – L en XL t/m 8XL

Kleuren: grijs, navy, zwart, groen, rood en royal blue

Prijs: € 46,45 incl btw
excl. verzendkosten.

BODYWARMER

Bodywarmer met geborduurd logo.
Lange rits en overslag met drukknopen, 2 zakken met rits en 2 zakken met klep.

Verkrijgbaar in de maten XS – S – M – L en XL t/m 8XL

Kleuren: navy en zwart

Prijs: € 45,65 incl btw
excl. verzendkosten

POLO

Polo van degelijke kwaliteit met geborduurd logo.
(180 gr/m² – 50% katoen – 50% polyester)

Verkrijgbaar in de maten XS – S – M – L – XL t/m 8XL

Kleuren: grijs melange, navy, zwart, donker groen, rood, royal blue, geel en wit

Prijs: € 34,95 incl. btw,
excl. verzendkosten

BESTELFORMULIER

Via onderstaand formulier (2 pagina’s) kan je de gewenste kleding bestellen. Op de eerste pagina kan je de kleding kiezen, op de 2e vul je je contactgegevens in. Wil je meerdere dezelfde kledingstukken, maar in een andere, kleur en/of maat, dan moet je het formulier meerdere keren in vullen.

VOORBEELD:
Je wil een rode en navy T-shirt, dan vul je een formulier in voor de rode T-shirt en daarna nog een keer voor de navy T-shirt. Onderaan je bestelling word je gevraagd om aan te geven of je al dan niet meerdere bestelbonnen hebt.

De borduurwerken worden uitgevoerd door Elonsa Borduuratelier. Je bestelling komt daar na verzending terecht en zij zullen via mail met je contact opnemen voor de betaling. De kleding wordt pas gemaakt en geleverd nadat je betaald hebt. De benodigde kleding wordt 1 keer per maand bij de groothandel besteld voor alle bestellingen die op dat moment binnen zijn. Het kan dus even duren eer je de kleding in huis hebt.