Verslag Juniorcup 3 juni 2017 – Neeltje Jans

Verslag Juniorcup - Zaterdag 3 juni 2017

Wat een mazzel dat de wedstrijdleiding ook 3 juni als mogelijke datum voor de Juniorcup had opgenomen. De hele week was het prachtig weer. De vooruitzichten voor de “jongeren viswedstrijd” zag er lang van te voren behoorlijk goed uit. Zaterdagochtend kwam ik om half 6 uit bed om de spullen voor de wedstrijd in mijn auto te proppen. Het eerste klusje van de dag is dan om mijn allerbeste vriend: “hond Max” een plas te laten doen. Wat genoot ik van het windstille weer….

Op naar Neeltje Jans. Bij de Brouwersdam aangekomen bekroop mij toch wel enige twijfel. Ik denk dat jullie allemaal hetzelfde hebben gevoeld. De lucht werd alsmaar donkerder. Ook zag ik hier en daar een bliksemschicht. O, o, zou het vissen wel door kunnen gaan? Op Neeltje Jans regende het flink. Nog meer bliksem. Bah, jammer, wat nu?

Buienradar maar eens bekeken. De regenwolken zouden snel naar het noorden opschuiven. Gelukkig gebeurde dat ook en konden jullie het water op. Aan deze editie van de Juniorcup deden 13 jonge dames en heren mee. Gezellig clubje hoor. Jullie waren één voor één erg fanatiek. Jord en Tijn Hoek kwamen ook mee vissen. Ze visten samen met hun vader in 1 boot en deden daarom niet mee in het algemeen klassement. Dit wisten ze, maar toch kwamen ze vissen. Volgens ons hebben ze het visvirus van hun pa meegekregen. Leuk jongens dat jullie er ook bij waren!

Wat ons ook heel erg positief opgevallen is, is dat ondanks dat er toch veel hogere golven waren dan dat wij hadden gewild, Ger en ik helemaal niemand over “misselijk of zeeziek” hebben gehoord. Super! Onderaan dit verslag staat de uitslag. Bijzonder dat heel veel van jullie bijna evenveel hebben gevangen. 3 van jullie sprongen er wat vangst betreft boven uit. Dat zijn dan ook de terechte winnaars. Wij hopen dat jullie allemaal een leuke dag hebben gehad en wensen jullie veel vliegplezier met de door jullie gewonnen drones.

Wat we zeker niet mogen vergeten is namens ons allemaal, Marjan en Kees van de frituur te bedanken voor de gastvrijheid en vooral voor de versnaperingen. Toon van der Waal, ook jij bedankt voor de ondersteuning bij het traileren. Konden we goed gebruiken. Een applaus voor iedereen!

Groetjes,
Ger en Marcel

De "medaillewinnaars"

Uitslag Juniorcup 2017

Pl. Delta
Combinatie Gewicht
1 549 Jansen Torben Jansen 5.860
2 1524 Warren Tessa Warren 5.660
3 1201 van Zweeden Jarno Bakker 3.480
4 1639 Jakobsen Arjen Dekker 2.700
5 945 Neele Tessa Neele 2.360
6 43 Verhoeven Djayden 2.260
7 1172 van Lit Kevin Ippel 2.200
8 767 Saman Zoë Saman 2.120
9 1509 Smits Jari Smits 2.100
10 715 Kinderen Kevin Buuron 2.060
11 1596 Voorwinden Emma Voorwinden 1.580
12 696 Hoek Jord en Tijn 0

Fotoalbum Juniorcup 2017

Foto’s: Marcel Warren en Kees Neele

Deel dit bericht

You may also like...