Juniorcup 2019

Juniorcup 2019

Viswedstrijd voor Deltavissers samen met een min 16-jarige

Aanvang van de wedstrijd is om 08.45 uur, einde wedstrijd 15.30 uur (binnen de pieren van de haven zijn). Informatie over het al dan niet doorgaan van de wedstrijd kunt u de dag voor de geplande wedstrijd vanaf 12.45 uur terug vinden op onze website. Deelname is gratis.

Meld u a.u.b. TIJDIG bij voorkeur via het wedstrijd e-mailadres:
wedstrijden@deltavissers.nl

Indien u niet over e-mail beschikt, kan u zich telefonisch aanmelden bij een van de wedstrijdcommissarissen

Ger van Lit
+31 (0)76 571 22 10
Bij geen gehoor:
+31 (0)628 30 47 31

Marcel Brevé

+31 (0)187 – 493 6 13
(tussen 18.30u en 20.30u)

Voor elke junior hebben we heel wat leuks...

Iedere junior krijgt een herinneringstrofee, een leuke bol.com-cadeaubon, een zak spekken en na afloop wacht er voor onze juniors bij Kees en Marjan ook nog een hapje en een drankje! De eerste 3 van de dag ontvangen ook nog een grote beker.

Fauna Hengelsport bezorgt elke junior een goodie bag.

HULP BIJ HET TRAILEREN

Aangezien we met soms erg jonge kinderen het water op gaan deze dag, is hulp bij het traileren welkom. Verzoek aan de deelnemers om elkaar te helpen bij dit karwei zodat we allemaal schadevrij en veilig het water in en uit kunnen. Een vrijwillige hand is uiteraard ook welkom!

Deel dit bericht

You may also like...