Juniorcup 2018

Juniorcup 2018

Zoals gebruikelijk na een spannende dag, volgt er een verhaaltje over die spannende dag, dus nu ook. Na de wedstrijd, tijdens de uitreiking van de prijzen herinnerde ik jullie allemaal aan de juniorcup van 2017. Weten jullie nog dat het toen ineens vlak voor de wedstrijd erg slecht weer werd? Dat het bliksemde en hard begon te waaien en dat Ger en ik hard aan het twijfelen waren of de wedstrijd wel door moest gaan. Deze keer viel er niets te twijfelen. Prachtig weer, wind uit een heel gunstige richting en een zee als een biljartlaken. Fijn dat jullie mekaar zo goed hebben geholpen met traileren zodat alle zeven boten op tijd konden vertrekken.

Om kwart voor 9 zijn jullie allemaal naar de door jullie schipper uitgezochte visplek gevaren. Zoals ik al tegen jullie vertelde is vissen eigenlijk heel gemakkelijk. Alleen moet die schipper het anker dan wel op de juiste plaats op de grond laten vallen. Degene met het anker op de beste plaats zal dan meestal wel winnen. Nou ja winnen, we noemen het een wedstrijd maar eigenlijk vind ik dat het vooral een hele leuke dag moet zijn. Aan jullie lachende gezichten te zien hadden jullie allemaal een hele leuke dag. Gelukkig heeft niemand vergeten de zonnebrandcrème en pet te gebruiken.

Er waren 7 hele fanatieke meiden en jongens aanwezig, samen hebben jullie over de hele dag ruim 24 kilo vis mee naar de weegschaal gebracht. Rinus, de penningmeester van de vereniging, degene die op de centjes past en dus goed kan rekenen heeft jullie een paar bonnetjes gegeven. Eentje van zichzelf met de vangst erop en een paar van Marjan en Kees van de Frituur. Die bonnetjes waren natuurlijk het leukst , want daar konden jullie patat, frikadel en wat te drinken voor halen. Lief hè! Natuurlijk hebben de jongelingen Kees en Marjan zelf ook al bedankt, maar ook namens Ger, Rinus en Marcel bedankt voor de wederom goede verzorging.

Nu naar de prijzen.
Voor jullie allemaal was er een beker, maar voor de drie die het meeste hebben gevangen was er een GROTE beker. Gelukkig hadden jullie allemaal een sterke kerel bij je want er moest ook nog worden gesleept. De hoofdprijs, een mooi tafelvoetbalspel moest naar de auto worden gedragen. Omdat iedereen de hoofdprijs had gevist moesten er dus zeven tafelvoetbalspellen worden versleept. Hopelijk staat het spel inmiddels bij jullie thuis overeind en zijn de eerste doelpunten al gescoord. Dank jullie wel voor een hele gezellige dag. Leuk dat jullie mee hebben gedaan.

Ger en Marcel.

UITSLAG

Plaats Delta Combinatie Gewicht
1 945 Neele Tessa 5.880
2 549 Jansen Torben 4.280
3 1536 Beens Tara 3.320
4 1524 Warren Tessa 3.280
5 522 Ketels Ziano 3.020
6 1098 de Jong Merijn 2.760
7 1172 van Lit Kevin 2.240
Deel dit bericht

You may also like...