Jubileumfeestje 40-jarig bestaan

Jubileumfeestje 40-jarig bestaan

Afgelopen zaterdag werd verzamelen geblazen in de Dorpstienden te Ouddorp voor ons verjaardagsfeestje. Alle aanwezige leden konden wat drinken op kosten van de clubkas en we hadden enkele trouwe, sympathieke adverteerders uitgenodigd. Helaas moest Fauna Hengelsport op het laatste nippertje afzeggen wegens een fors woekerend griepvirus onder de medewerkers zodat er een nijpend gebrek aan personeel ontstond. Jos Boone Watersport, P&S Visreizen, Mateijsen Watersport/Honda Marine en In Beeld Reclame waren ruim op tijd op post.

Klokslag 10 uur kwamen de eerste bezoekers zich aanmelden bij Rien en Rinus voor de drankbonnetjes en het inleveren van het tombolaformulier voor de Noorwegenreis.

De voorzitter opende de dag met Bas Slooter, Delta 3, samen zijn echtgenote, in de bloemetjes te zetten. Naast onze penningmeester Rinus Visser, Delta 5, is Bas het enige stichtende lid wat nog steeds aangesloten is bij de vereniging.

Eer er reizen de deur uit gingen, werden de winnaars van de zware vissen competitie voorzien van een traditioneel Delfts blauw bordje.

Aansluitend werden de haaienkampioen, Adrie Weesie, Delta 1104 en de nieuwe clubkampioen, Jaap Geelgoed, Delta 1604, voorzien van de bijhorende wisseltrofee en herinneringstrofee.

Een half uurtje later ging de eerste van 2 visreien voor 2 personen naar het Noorse Skarnsundet Fjorsenter er uit. Patrick Lembrechts, Delta 532, was de eerste die mocht juichen.

Tussen de bedrijven door was het in het kleine zaaltje best gezellig. Overal stonden groepjes te praten, sommigen heel serieus, anderen lachend en zwanzend. Ook aan de stands was de nodige belangstelling. Uiteraard breek je met tussen de 150 en 180 bezoekers geen potten qua omzet, maar voor niks zijn onze standhouders ook niet gekomen. Er gebeurde wel wat aan de stands. Het gros van de bezoekers behoorde tot “de harde kern” die we altijd zien bij wedstrijden en gelegenheden als deze.

De 2 gratis te winnen reizen hebben uiteraard ook wat minder fanatieke Deltavissers naar Ouddorp gelokt. Over die tweede reis gesproken, die was voor Bruno Janssen, Delta 978. Leuke bijkomstigheid: Bruno en Patrick kennen elkaar zeer goed, ze staan al jaren op de zelfde camping en zijn beiden al jaren lid van de vereniging. Veel plezier daar in het hoge noorden!

Deel dit bericht op sociale media Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

You may also like...