Viswedstrijd van 25 mei uitgebreid met geïntegreerd scharrenfestival

Viswedstrijd van 25 mei uitgebreid met geïntegreerd scharrenfestival

De wedstrijd van 25 mei, die gewoon meetelt voor de Deltacup, heeft extra dimensie. We maken er deze keer een scharrenfestival van!

Hoe werkt het?
Op de wedstrijddag ontvangt U niet één maar twee uienzakken voor de gevangen vis. Houd de gevangen, maatste schar (23 cm of meer) apart in één van de uienzakken. Let op: enkel schar in de scharrenzak! Dus géén andere platvis zoals bot, schol, e.d. Die kan bij de wijting, zeebaars, enz. in de 2e zak. Aan het einde van de visdag, worden beide zakken gewogen, waarbij het totale gewicht van de 2 zakken telt voor het algemene klassement van de wedstrijd.

Het gewicht van de scharrenzak wordt ook apart bijgehouden. Het team met de zwaarste scharrenzak wint het “scharrenfestival” en krijgt een verrassingscadeautje. Wat dat is?… Tja, het is een verrassing hé…

De spelregels zijn verder identiek aan die van de reguliere wedstrijden. Te kleine vis kost dus ook vandaag strafpunten!

Graag tot dan!


 

Deel dit bericht

You may also like...