Breed gedragen steun voor de sportvisserij in de 2e Kamer

Breed gedragen steun voor de sportvisserij in de 2e Kamer

Wie beweert dat de lobby van Sportvisserij Nederland niets voor mekaar krijgt, moet zeker onderstaande samenvatting van de vergadering van de Kamercommissie Landbouw en Visserij van 13 november ll eens bekijken. De vertegenwoordigers van bijna alle partijen in de 2e Kamer, breken een lans voor de zeebaarssportvisserij.

Meneer Zeebaars, alias Fred Bloot van Sportvisserij Nederland krijgt hiervoor zelfs een compliment van de bevoegde minister. Ze heeft het nog niet vaak meegemaakt dat zo wat de hele Kamer de lobby van de zeebaars overneemt… Waarvan akte. 

“Goed gedaan Fred”, lijkt me op zijn plaats. Het wordt tijd dat de sportvisserij als sociaal economische factor ernstig genomen wordt en als graadmeter van de situatie op zee, en het kustgebied in het bijzonder, aanvaard en erkend wordt. Wij zijn de eersten die het merken als er wat verandert.

Deel dit bericht op sociale media Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

You may also like...