Grevelingensluis gestremd

Grevelingensluis gestremd

Vanaf maandag 5 november tot en met 8 november is de Grevelingensluis gestremd voor alle scheepvaart in verband met werkzaamheden die Dynniq in opdracht van Rijkswaterstaat uitvoert.

Deze stremming is noodzakelijk om de UPS van de Grevelingenbrug te vervangen. De UPS zorgt ervoor dat de systemen blijven functioneren wanneer de stroom wegvalt. Het huidige systeem is aan het einde van zijn levensduur en daarom aan vervanging toe. Tijdens de vervanging dienen alle systemen uitgeschakeld te zijn, hierdoor is geen bediening van de sluis mogelijk.

Hinder voor de scheepvaart
De werkzaamheden zijn gepland buiten het recreatieseizoen en ook met de visserij is rekening gehouden. Helaas zullen de werkzaamheden wel verkeershinder voor de scheepvaart met zich meebrengen. De Grevelingensluis is op maandag 5 november van 00.00 tot donderdag 8 november 24.00 uur gestremd voor alle scheepvaartverkeer.

Voor vragen of klachten kunt u contact opnemen met Marije Besuijen, omgevingsmanager namens Dynniq, 06-38029530 of marije.besuijen@dynniq.com.


 

Deel dit bericht

You may also like...