Zeebaarsregels voor 2020 verruimd

Zeebaarsregels voor 2020 verruimd

De sportvisserijlobby heeft een slag thuisgehaald. Voor 2020 gaat de bag-limit voor zeebaars van 1 naar 2 vissen en krijgen we er 2 maanden bij, zijnde maart en november. Enkel nog in december, januari en februari is het voor de baars catch & release. Deze drie maanden vallen nu ook niet meteen in het hoogseizoen…

Er was ingezet op 3 vissen, maar zo ver wilde men niet gaan. Alles bij elkaar genomen, is dit toch weer een stap in de goede richting en een succes voor onze belangenbehartigers. Wellicht is het van 2 vissen voor de toekomt makkelijker om naar 3 te gaan dan van 1 naar 3. We zijn er nog lang niet, maar dat had ook niemand verwacht. Toch een leuk resultaat om het jaar mee af te sluiten.


 

Deel dit bericht op sociale media Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

You may also like...