Faelweg (Neeltje Jans) afgesloten op 21 april

Faelweg (Neeltje Jans) afgesloten op 21 april

Momenteel worden de laatste twee windturbines afgebouwd van Windpark Bouwdokken op Neeltje Jans. Op 21 april a.s. zal de turbineleverancier onderdelen voor windturbines lossen op de westelijke loswal in de Binnenhaven. Van daaruit worden de onderdelen in noordelijke richting met speciale voertuigen (SPMT’s) vervoerd naar het voormontageterrein bij Bouwdokken. De Faelweg zal daardoor dinsdag 21 april afgesloten zijn gedurende de hele dag vanaf 7 uur vanaf de noordzijde Roompotsluis tot de afslag Proef Zeeland (Proef Zeeland is bereikbaar). Om de Binnenhaven en Noordland Buitenhaven te bereiken kan gebruik gemaakt worden van een omleidingsroute via de Hoogh Plaetweg. Deze route zal voor bezoekers met borden staan aangegeven. Bestemmingsverkeer voor de Binnenhaven Noord (COT-terrein) kan in overleg met de verkeersregelaars vanaf de Roompotsluis de route vervolgen tot de bestemming.

Deel dit bericht op sociale media Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

You may also like...