Gmail gebruikers, even uw aandacht

Gmail gebruikers, even uw aandacht

We stellen vast dat een aantal mensen de nieuwsbrief van 11 november nog niet bekeken hebben. Dat kan bewust zijn, maar net zo goed ongewild. Met name bij G-mail gebruikers is er een vervelend dingetje, waardoor ze de nieuwsbrief niet te zien krijgen, wat makkelijk opgelost kan worden. G-mail plaatst nieuwsbrieven heel vaak in het mapje “Reclame” en is dan niet te zien in de primaire “inbox”. Gevolg: de nieuwsbrief wordt niet bekeken.

Je kan dit probleem oplossen door de nieuwsbrief te verslepen uit de tab “Reclame” naar de tab “Primair” (de persoonlijke inbox). Gmail vraagt dan of alle nieuwe e-mails met het redactie-adres ook onder de tab Primair geplaatst moeten worden. Het gewenste antwoord hierop is natuurlijk: ja.

Vanaf nu zouden alle mails afkomstig van het redactie-adres nooit meer verloren mogen gaan.

Het toevoegen van redactie#deltavissers.nl (# vervangen door @) aan uw contacten is ook een goede ingreep om het ontvangen van de nieuwsbrief te vergemakkelijken.  

Deel dit bericht op sociale media Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

You may also like...