Helling Neeltje Jans geschrobd

Helling Neeltje Jans geschrobd

De helling op Neeltje Jans is deze week weer helemaal schoon gemaakt, tot aan de laatste stelcon-plaat toe. Helaas betekent dit niet dat de zaak weer helemaal lekker stroef is. Al het glibberige groen is nu wel van de helling, maar in deze tijd van het jaar scheiden de klappers links en rechts van de helling een olie-achtige substantie af die ook voor een gladde helling kan zorgen. Enige voorzichtigheid aan de dag leggen blijft de boodschap. Er staat steeds een bak scherp zand bovenaan de helling. Enkele handenvol van dat zand op de helling,  onder en voor de wielen kunnen wonderen doen…

Voor de helling aan de Brouwersdam wordt momenteel de hele administratieve papierwinkel doorgeploeterd, zodat we kunnen baggeren en ook deze binnen afzienbare tijd weer van overtollig zand verlost is.


 

Deel dit bericht

You may also like...