Nieuwe op- en afstapsteiger geplaatst op Neeltje Jans

Nieuwe op- en afstapsteiger geplaatst op Neeltje Jans

Na de vele mishandelingen door diverse onbekenden, waarbij we telkens de zaak hersteld hebben (hoek er uit getrokken, bolder afgebroken, scharnieren loopplankjes afgekraakt…), was onze op- en afstapsteiger zodanig beschadigd dat repareren geen optie meer was. Om dat goed te doen, moest hij uit het water en naar het atelier van de bouwer gebracht worden. Het kostenplaatje voor herstelling was nogal zout en dan hadden we nog steeds een oude, kwetsbare steiger. Daarom heeft het bestuur besloten om een volledig nieuwe, hufterproof, steiger te laten bouwen bij Allflex in Halsteren. Deze optie viel uiteraard een heel stuk duurder uit, maar dan hebben we ook wat. Gelukkig konden we rekenen op Sportvisserij Nederland die vanuit het “Fonds verbetering sportvisserijmogelijkheden” de helft heeft betaald. Onze dank hiervoor is groot! De nieuwe steiger drijft inmiddels op het bekende plekje, ziet er geweldig uit en zal ons nog vele jaren van dienst zijn.

Ook onze federatie, Sportvisserij Zuidwest Nederland, heeft haar duit in het zakje gedaan om de factuur van de baggerwerken aan de helling van de Brouwersdam te helpen doorslikken. Hier werd eveneens de helft van onze factuur terugbetaald. Ook bij deze onze welgemeende dank voor de steun!

Deel dit bericht

You may also like...