Samen uit – Samen thuis – Visdag

Samen uit - Samen thuis - Visdag
11 juni 2017

Omdat de wedstrijd van 11 juni a.s. niet door gaat in verband met een tweede volledige stremming van de Roompotsluis, kregen we ruimte in de agenda om een keer gezellig met z’n allen vanuit Stellendam te vissen. De eerder voorziene wedstrijd op Neeltje Jans is verplaatst naar 25 juni a.s.

Zoals gezegd, samen vissen in een gebied waar velen van ons anders nooit zouden komen. Uit ervaring weten we hoe bijzonder het is om op totaal onbekend water voor de allereerste keer te varen en te vissen. De helemaal tot het Stellendamse decor beborende Marcel Brevé zal hierbij de rol van “lichtend baken” op zich nemen en jullie naar de visrijkste plekjes in de regio brengen. Breng voldoende eten en drinken mee én… je ID-kaart of paspoort!! Er wordt door de politie regelmatig op gecontroleerd!

Wel even van te voren aanmelden via het gebruikelijke e-mailadres! Het aantal personen aan boord is vrij. Enkel de wettelijke minimummaten zijn van tel. We varen de haven om 8.45 uur uit en zijn tegen 15.30 uur weer terug. In het Slijkgat aan de groene kant blijven tot aan de SG3!

Tot dan!


 

Deel dit bericht

You may also like...