Zeer hoge boetes voor het in bezit hebben van zeebaars

Zeer hoge boetes voor het in bezit hebben van zeebaars

Voor het in bezit hebben van vis tijdens een voor die soort gesloten periode en het in bezit hebben van ondermaatse vis bepaalt de officier van justitie, geval per geval, de hoogte van de boete. Let op: dat kan aardig in de papieren lopen. Voor het in bezit hebben van zeebaars (waarvoor in heel 2018 een terugzetverplichting geldt) kan de boete bijvoorbeeld oplopen tot 1.000 euro met daarbovenop 40 euro per kilo vis. In het Rotterdamse havengebied is onlangs iemand getrakteerd op een prent van 1.030 euro voor het in bezit hebben van één zeebaars. U bent gewaarschuwd!

Kijk voor een overzicht van alle boetebedragen met betrekking tot de sportvisserij op deze pagina van Sportvisserij Nederland.


 

Deel dit bericht op sociale media Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

You may also like...