Zand gebaggerd helling Brouwersdam

Zand gebaggerd aan helling Brouwersdam

Het zand bij de helling van de Brouwersdam is weer geruimd. Het valt ontzettend op dat het elke keer meer en meer zand is wat er verzet moet worden. De situatie wordt langzaam maar zeker onhoudbaar. Waarschijnlijk ten gevolgen van de uitbreiding van de Maasvlakte gaat de verzanding voor de Brouwerdam steeds sneller en dat zorgt er voor dat er steeds meer zand de vluchthaven binnenspoelt en zo ook op de helling beland. In het filmpje is te zien hoe de vrij liggende balk al na 2 tijen weer aangezand is. Pas de eerste tijd op voor eventueel los zand achter de balk en na enkele meters wordt het plots diep.

Deel dit bericht op sociale media Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

You may also like...