Stroperij bij de UNIPER-centrale op de Maasvlakte aangepakt

Stroperij bij de UNIPER-Centrale op de Maasvlakte aangepakt


Het schandalig gestroop was niet in te dijken met controles en handhaving. Bij gevolg moest het er een keer van komen… Het terrein bij de Unipercentrale / Futureland is nu verboden gebied. Klaar, afgelopen. Bijzonder jammer, maar het zat er aan te komen. Andermaal een voorbeeld van hoe een minderheid het verpest voor de meerderheid. Langs de andere kant kan het nu ingedijkt worden en worden grotere verliezen voor de sportvisserij voorkomen. 
Via onderstaande knop kan je de boodschap hieraangaande op de site van Sportvisserij Zuidwest Nederland lezen.  

Deel dit bericht op sociale media Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

You may also like...