Gedragscode doorvaart windpark Borsele

Gedragscode doorvaart windpark Borsele

De Noordzee is één van de drukst bevaren zeeën van de wereld. De Nederlandse overheid streeft naar een efficiënt en meervoudig gebruik van de ruimte in deze zee. Voor de kust van Zeeuws-Vlaanderen ligt in het Nederlandse windenergiegebied Borssele de Windfarm Borssele Pass. Deze corridor is toegankelijk voor doorvaart voor schepen met een LOA tot 45 meter.

Om de veiligheidsrisico’s van het varen in een corridor zoveel mogelijk te beperken, is het zeer aan te bevelen bepaalde voorwaarden na te leven. In deze gedragscode voor veilig varen door de Windfarm Borssele Pass vindt u de regels en veiligheidstips om op een juiste manier door het windenergiegebied Borssele te varen.

Deel dit bericht op sociale media Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

You may also like...