Opbouw windturbines Noordland Havenplateau te Neeltje Jans

Opbouw windturbines Noordland Havenplateau te Neeltje Jans

Vanaf 14 oktober is gestart met de werkzaamheden voor de oprichting van twee nieuwe windturbines op het Noordland havenplateau te Neeltje Jans. Ten behoeve van de zeer brede transporten van zowel de kraan- als windturbine onderdelen, verzoeken we u om de weg vanaf de Hoogh Plaetweg richting de radartoren vrij te houden. Tijdens het oprichting van de kraan en hijswerkzaamheden is het vanwege veiligheidsoverwegingen niet toegestaan om het afgezette werkgebied te betreden en is toegang richting de radartoren De Lange Neel korte tijd niet mogelijk. Toegang voor hulpdiensten zal ten allen tijden geborgd blijven. Op bijgevoegde kaart is de aanvoerroute en het werkterrein afgebeeld. De duur van de werkzaamheden zal naar schatting 3 tot 5 weken duren, maar is in grote mate afhankelijk van de weersomstandigheden. De werkzaamheden worden uitgevoerd door windturbineleverancier Vestas.


 

Deel dit bericht op sociale media Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

You may also like...