UPDATE – RWS-steiger en loopbrug Neeltje Jans in onderhoud

UPDATE
RWS-steiger en loopbrug Neeltje Jans in onderhoud

In april 2023 wordt de wachtsteiger in de buitenhaven van Neeltje Jans compleet gedemonteerd. De palen worden gewisseld voor nieuwe, definitieve palen en vervolgens worden de brugdelen + wachtsteigers teruggeplaatst. Uitgangspunt hierbij is dat deze aanleginrichting voor 1 mei weer functioneel is met uitzondering van de elektravoorzieningen.

In het najaar worden het ponton, brugdeel en wachtsteigers weer opgenomen voor renovatie. In de beide periodes dat dit gebeurt, zal onze op- en afstapsteiger niet beschikbaar zijn. Details voor het najaar volgen tegen de tijd dat de werken aanvangen.


 

Deel dit bericht op sociale media Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

You may also like...