Geen viswedstrijden meer in 2023

Geen viswedstrijden meer in 2023

In november en december zullen er in 2023 geen viswedstrijden meer doorgaan. De redenen daarvoor som ik hieronder even voor u op.

  • Er is geen steiger beschikbaar aan de helling tot minimaal einde januari. De loopbrug die de verbinding maakt tussen de wal en het ponton waaraan de steigers vastgemaakt zijn, is volledig weggenomen voor onderhoud.
  • Bovengenoemde situatie zorgt er voor dat de deelnemers aan de wedstrijden die van binnen komen, in de buitenhaven niet meer aan de wal geraken. Dat geeft praktische problemen bij het aanmelden ’s ochtends en de weging aan het einde van de middag.
  • Het aanmelden op zich is door de wintersluiting van “Bij Jans aan Zee” ook een lastige klus geworden. Geen licht, wel wind en regen… Dat maakt van de administratie een wakke boel.
  • De korte dagen in deze tijd van het jaar helpen ook niet. Als je ’s ochtends in het donker moet staan hannessen en dan bij de uitslag en de prijsuitreiking nog een keer, is dat gewoon niet leuk, voor niemand.

We zien jullie graag allemaal terug in het vroege voorjaar van 2024!


 

Deel dit bericht

You may also like...