Steiger Neeltje Jans onbereikbaar vanaf de wal

Steiger Neeltje Jans onbereikbaar vanaf de wal

In opdracht van Rijkswaterstaat voert Van der Straaten Aannemingsmaatschappij B.V. groot onderhoud uit aan de aanleginrichtingen in het areaal Oosterscheldekering.

Wachtsteiger pleziervaart Noordland Buitenhaven
De buispalen en opleggingen zijn reeds gerenoveerd, echter de brugdelen nog niet. Vanaf 30 oktober 2023 wordt gestart met het buiten gebruik stellen van de wachtsteiger en worden vervolgens de brugdelen verwijderd zodat deze gerenoveerd kunnen worden.

Het ponton blijft wel liggen, maar vanaf week 44 is er dus geen walverbinding meer. Circa einde januari 2024 worden de gerenoveerde brugdelen weer teruggeplaatst en de elektravoorziening aangesloten, zodat de wachtsteiger weer gebruikt kan worden.


 

Deel dit bericht

You may also like...