Startbijeenkomst 2024 was gezellig en had zelfs een nostalgisch kantje

Startbijeenkomst 2024 was gezellig en had zelfs een nostalgisch kantje

Zaterdag 24 februari hadden de Deltavissers verzamelen geblazen in Ouddorp voor de jaarlijkse startbijeenkomt. Om het verhaal een extraatje te geven gingen we van start met een mini-verkoopbeurs. Het zou maar anderhalf, twee uurtjes duren, maar het was pure nostalgie! Ook een beperkt aantal aanbieders kan voor een leuke tafel spullen zorgen, waar regelmatig een en ander van eigenaar veranderde.

Rob presenteerde namens de wedstrijdcommissie een samenvatting van het afgelopen seizoen, wat ons naadloos bij de winnaars van de Deltacup en Haaiencup bracht.

Kees Geers, Delta 362, kroonde zich in 2023 tot clubkampioen. Kees kreeg de wisselbeker en bijhorende om-te-houden-beker mee naar huis. Carel Doodkorte, Delta 264, versloeg met slechts 3 cm voormalig haaienkampioen Marcel Warren, Delta 1524, en ook Carel kreeg de bijhorende bekers mee naar huis.

Nog een nieuwigheid voor deze editie van de startbijeenkomt: de zware vissen polo’s. Omdat de animo voor de Delfts blauwe bordjes na vele jaren behoorlijk uitgedoofd was en de kost van die bordjes aardig aan het oplopen was, hadden we bedacht om een gepersonaliseerd poloshirt aan de zwaarste vissen te koppelen. Aangezien dit nieuwe idee pas afgelopen zomer, midden in het jaar, werd gelanceerd, waren we best tevreden dat we nog 5 aanmeldingen van een zware vis hadden. We hebben zo het gevoel dat er voor die leuke, helemaal gepersonaliseerde, polo’s dit jaar meer belangstelling en hopelijk competitie zal zijn. De formule wordt verder gezet in 2024.

Zoals gebruikelijk werd de dag afgesloten met een gezamenlijke kibbelingmaaltijd met salades, broodd en frietjes. Het decibelniveau in de zaal zakte aanzienlijk toen de borden vol geschept konden worden. Het heeft iedereen goed gesmaakt!

Deel dit bericht

You may also like...