Sportvisserij Zuidwest Nederland heeft een nieuwe directeur

Sportvisserij Zuidwest Nederland
heeft een nieuwe directeur

Even voorstellen: Björn Schutz

Mijn naam is Björn Schutz en vanaf 1 maart 2017 ben ik directeur van Sportvisserij Zuidwest Nederland. Ik ben 45 jaar, getrouwd en trotse vader van een dochter (7) en een zoon (10). De afgelopen jaren heb ik gewerkt als hoofd Juridische Zaken en ik heb nu erg veel zin om aan de slag te gaan bij Sportvisserij Zuidwest Nederland.

Als directeur van Sportvisserij Zuidwest Nederland wordt mijn taak om samen met de werkorganisatie de belangen te behartigen van de sportvisserij in het algemeen en die van de hengelsportverenigingen in het bijzonder. In mijn nieuwe baan als directeur ben ik eindverantwoordelijk voor het werk van de werkorganisatie en de vele vrijwilligers die daarbij helpen. Het uitvoeren en realiseren van het Beleids- en Actieplan ‘Samen naar Buiten’ wordt mijn hoofdtaak. Daarnaast ben ik de intermediair tussen de werkorganisatie en het bestuur en samen met het bestuur het gezicht van Sportvisserij Zuidwest Nederland.

Ik vis zelf graag op de sloten in de polder op karper vlakbij mijn woonplaats. Lekker ontspannen aan de waterkant bezig zijn. Daarnaast kan ik ook genieten van de zilte lucht midden op de Noordzee om te zeevissen op kabeljauw, makreel of platvis. In de aankomende regio-editie van Hét Visblad, die eind april op jullie deurmat zal vallen, lees je een uitgebreid artikel over mijn achtergrond en ambities.

Vanaf 1 maart ben ik van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren bereikbaar via het e-mailadres bjorn@sportvisserijzwn.nl en telefonisch via het algemene nummer 0162-687260.

Deel dit bericht op sociale media Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

You may also like...