Jubileumfeestje – 40 jaar BVV ZWN

40 jaar Deltavissers

Onze vereniging bestaat 40 jaar en dat vieren we
op zaterdag 9 februari 2019 van 10 tot 15 uur
in de Dorpstienden te Ouddorp

Op vertoon van uw lidkaart 2019 krijg je bij binnenkomst 2 consumptiebonnen. De nieuwe wimpel wordt aan iedereen opgestuurd, samen met de lidkaart, vispas en het getijdenboekje.

Omdat we maar één keer 40 worden, verloten we onder onze leden 2 volledig verzorgde reizen voor 2 personen naar het Noorse Skarnsundet Fjordsenter. De reis wordt georganiseerd door P&S Visreizen en gaat door van 11 t/m 18 september 2019. Werkelijk alles wordt voor je geregeld. (vliegreis, visboot, eten, logies, …) Het enige waar je jezelf druk om hoeft te maken is vissen en genieten van de natuurpracht! In september is het goed mogelijk dat het je noorderlicht te zien krijgt!

Al wat je voor al dit fraais hoeft te doen, is onderstaand deelnemingsformulier (of dat uit het clubblad) ingevuld inleveren bij de loterijtrommel en (zéér belangrijk) aanwezig zijn bij de loting. Ben je er niet en je naam komt uit de bus… Helaas maar dan is de volgende keer de prijs misschien voor u, maar nu loten we weer en gaat iemand anders op vakantie!

Op veelvuldig verzoek voor jullie geregeld:

DELTAVISSERS
KLEDING

“In Beeld Reclame” is aanwezig met een collectie kleding. Je hebt de mogelijkheid tot het zien, voelen en passen van verschillende modellen zoals T-shirts, hoody’s, fleeces, …. Dit alles in maten voor kleine mannekes tot grote venten!

Uiteraard kan er ook besteld worden!

Zij zullen ook van de partij zijn:

Deel dit bericht

You may also like...