Startbijeenkomst 2024

Startbijeenkomst 2024

Op zaterdag 24 februari 2024 komen we weer samen in de Dorpstienden te Ouddorp voor de lancering van het nieuwe seizoen.

Mini Ruil- en Verkoopbeurs van 9.30 tot 11 uur

Alvorens we de poloshirts voor de zware vissen uitdelen en de nieuwe club- en haaienkampioen in de bloemetjes zetten, houden we nog een MINI RUIL- EN VERKOOPBEURS. Tussen 9.30 en 11 uur bieden wij u de ruimte om je spullen waar je vanaf wil, maar die bijvoorbeeld nog te goed zijn om weg te gooien, te verkopen. Je staat zelf in voor de verkoop en de prijsonderhandelingen met de eventuele koper. Bij gebrek aan belangstelling, gaat dit onderdeel van de dag uiteraard niet door.
Dit aanbod geldt enkel voor onze leden.

Voor 11 februari inschrijven is verplicht en doe je middels het formulier onderaan deze pagina

Kampioenen

Na de mini-beurs worden de winnaars van de zware vissen competitie en de winnaars van de Deltacup en Haaiencup van hun respectievelijke trofee voorzien. 

Kibbeling

Nadat we onze kampioenen gehuldigd hebben gaan we rond 12.30 uur aan tafel voor de stilaan traditionele kibbelingmaaltijd. Deelname aan de maaltijd + 2 consumptiebonnen kosten je € 10 per persoon, te betalen bij binnenkomst. Voor diegene die geen vis lusten, kunnen frikandellen besteld worden.

Ook hier geldt vooraf inschrijven voor 11 februari 2023 middels onderstaand formulier. 

Inschrijven mini ruil- en verkoopbeurs en/of kibbeling eten

Deel dit bericht

You may also like...