Helling Neeltje Jans beschadigd

Helling Neeltje Jans beschadigd

Onderaan de helling op Neeltje Jans zijn 2 stelconplaten weggeslagen. Dit leverde een gevaarlijke situatie op bij laag water. Binnen het uur na onze melding bij de gemeente Veere, was door de bevoegd ambtenaar al een aannemer op de zaak gezet. Klasse.

De aannemer kon in eerste instantie niet veel meer doen dan de weggeslagen platen volledig lichten en bovenaan de helling “parkeren”. Hierdoor is er in het midden van de helling een gat ontstaan waar bij lage waterstanden voor opgepast moet worden. Een lege trailer trek je er nog wel van achteruit als je over de rand sukkelt, maar met een boot op de trailer lukt het gegarandeerd niet meer!

Het is nu wachten op rustig weer, ruimte in de agenda van de aannemer en een groot laag tij om de platen weer stabiel terug te plaatsen. Tot dat het zo ver is, blijft het oppassen geblazen!


 

Deel dit bericht op sociale media Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

You may also like...