Steiger Neeltje wordt weer terug geplaatst

Steiger Neeltje wordt weer terug geplaatst


Steiger pleziervaart Noordland Buitenhaven
De aannemer heeft een begin gemaakt met het terugplaatsen van de steiger op Neeltje Jans in de buitenhaven. De buispalen en opleggingen zijn reeds gerenoveerd, echter de brugdelen zijn nog niet teruggeplaatst. Vanaf ca. 25 maart wordt gestart met het terug aanbrengen van de gerenoveerde brugdelen. Vervolgens wordt de elektra weer aangesloten en worden de huidige stalen drijvende wachtsteigers teruggeplaatst.

Momenteel worden er nieuwe steigers geproduceerd in kunststof, die in week 17/18 worden vervangen voor de huidige steigers en pontons. De wachtsteiger is dus vanaf 30 maart weer in gebruik en in week 17 of 18 nogmaals tijdelijk buiten gebruik. Zodra de exacte datum bekend is zullen we deze met jullie delen.

Steiger pleziervaart Noordland Binnenhaven
Dit object is momenteel gewoon in gebruik. Ook hiervoor geldt dat de ponton en drijvende steigers in week 17 of 18 worden vervangen voor nieuwe kunststof steigers en ponton.

Deel dit bericht

You may also like...