Nieuwe openingsuren Kustwachtpost Ouddorp

Nieuwe openingsuren Kustwachtpost Ouddorp

Waar we al jaren tegen vechten en voor vrezen is de sluiting van Kustwachtpost Ouddorp. Deze sluiting lijkt nu echt ingezet, getuige deze nieuwe openingsuren van de post.


Winterdienst, half september tot en met half mei:
Maandag – dinsdag – donderdag – vrijdag – zondag
van 8 tot 16 uur.
Donderdag op vrijdagnacht:
22 tot 7 uur.
Zondag op maandagnacht:
22 tot 7 uur.
Woensdag en zaterdag: GESLOTEN

Zomerdienst, half mei t/m half september:
Maandag – dinsdag – donderdag – vrijdag – zondag
van 6 tot 22.00 uur.
Donderdag op vrijdagnacht:
van 22 tot 6 uur
Zondag op maandagnacht:
van 22 tot 6 uur.
Woensdag en zaterdag: GESLOTEN

In de periodes dat post Ouddorp is gesloten, neemt post Wemeldinge alle taken waar. Dat betekent o.a. dat via marifoonkanaal 25 om het uur (op de halve uren) het weerbericht voor het Deltagebied wordt uitgezonden. Tijdens uw visdag kunt u zicht via VHF 25 ook in- en uitmelden, informatie opvragen en/of van belang zijnde info doorgeven. Post Wemeldinge heeft zonder de zorg voor post Ouddorp al zeer drukke werkzaamheden. Daardoor is het mogelijk dat een en ander niet verloopt zoals we gewend zijn of nodig is. Zo kunt u bij navraag waar het weerbericht blijft verwezen worden naar VHF 68 (kanaal van Wemeldinge zelf). Praktijk leert dat dit in ‘ons’ gebied niet of nauwelijks te ontvangen is. In geval u niet geheel tevreden bent met deze oplossing kunt u zich op werkdagen vanaf 07.00 t/m 20.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 uur t/m 18.30 telefonisch wenden tot 0800-8002. Post Wemeldinge is voor de Deltabak niet bereikbaar, via de Deltabak is er geen communicatie met de post Ouddorp tijdens de sluitingsdagen mogelijk.


 

Deel dit bericht op sociale media Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

You may also like...