Werken aan de steigers op Neeltje Jans

Werken aan de steigers op Neeltje Jans

De werken aan de steigers op Neeltje Jans (binnen en buiten) zijn gestart. Vanaf 28 maart is men begonnen met de steiger aan de binnenkant. Na ongeveer 2 weken wordt ook begonnen met de steiger aan de buitenkant. Deze wordt afgesloten voor gebruik en weggenomen. Het plan was om de beide steigers weer volledig operationeel te hebben tegen 1 mei, maar inspectie heeft uitgewezen dat de pontons in veel slechtere staat zijn dan aanvankelijk gedacht en dus meerwerk vragen. Daardoor wordt 1 mei wordt niet gehaald en zullen tijdelijke steigers gelegd worden, zodat er toch een verbinding met de wal is. Zodra de RWS-steigers weer netjes op hun vertrouwde plek liggen, komt ook onze op- en afstapsteiger terug. Onderstaande schets geeft de tijdelijke steiger weer.

Deel dit bericht op sociale media Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

You may also like...