Steiger Neeltje Jans weer even buiten dienst

Steiger Neeltje Jans weer even buiten dienst

Update planning en de uit te voeren werkzaamheden aan de steigers op Neeltje Jans.

Wachtsteiger pleziervaart Noordland Binnenhaven:
De renovatie van de buispalen, opleggingen en brugdelen is reeds voltooid. Op maandag 22 april 2024 is gestart met de vervanging van het ponton en de wachtsteigers. Gedurende deze werkzaamheden zal de steiger tijdelijk buiten gebruik zijn, naar verwachting voor een periode van 2-3 dagen.

Wachtsteiger pleziervaart Noordland Buitenhaven:
Na afronding van de werkzaamheden bij de steiger van Noordland Binnenhaven, zal meteen gestart worden met het vervangen van het ponton en de wachtsteigers bij de Noordland Buitenhaven. Ook hier zal de steiger naar verwachting gedurende 2-3 dagen buiten gebruik zijn.


 

Deel dit bericht

You may also like...